Städfirma Limhamn

Pålitlig städfirma i Limhamn sedan 2008

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till invånarna i Limhamn sedan 2008.  
Vårt främsta mål är alltid att leverera en noggrant utförd städning som gör att du kan känna dig nöjd och avslappnad i ditt hem. Vi har gedigen erfarenhet av att städa privathushåll i Limhamn och vår personal är kunnig i hur man städar på ett effektivt sätt.

Vi förstår vikten av att ha en ren och fräsch miljö, både hemma och på jobbet. Det är därför vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till invånarna i Limhamn och dess omgivningar.

Det finns flera olika typer av städtjänster som kan utföras av en städfirma, beroende på kundens behov och önskemål, Därför erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Limhamn, inklusive, veckostädning och storstädning.

Våra tjänster anpassas efter dina behov och önskemål, så du kan vara säker på att du får den städhjälp som passar just dig.

En vanlig typ av städtjänst är veckostädning, där vi kommer hem till kunden och städar veckovis hela eller delar av bostaden.
Det kan handla om allt från att dammsuga och torka golven till att putsa fönster och rengöra badrum och kök. Veckostädning kan vara ett bra alternativ för den som har ont om tid eller inte själv vill eller kan utföra städningen för att på så vis alltid ha det rent och fräscht.

Storstädning är en annan vanlig typ av städtjänst som vi erbjuder som städfirma i Limhamn. Storstädning brukar ta ungefär dubbel så lång tid som en normal veckostädning men då  får man verkligen en djuprengöring av hela sitt hem.
Vår storstädning innehåller allt som ingår i veckostädningen, men momenten är grundligare. Någon gång per år kan det behövas att upprepa storstädning eller kombinera den med veckostädning. 
Vi rekommenderar att man börjar med storstädning när man anlitar oss för första gången. 

15 år i branschen

Betala endast för faktisk städning

Ansvarsförsäkrade

Vad ingår i städningen från Citystäd Limhamn?

Vi skräddarsyr städningen utefter dina behov, men i stort ingår nedan i vår städning. Med oss som städfirma i Malmö får du skräddarsydda lösningar till en billig månadskostnad.

Rum

Kök

Badrum/dusch/gäst-WC

Få en kostnadsfri offert för städning i Limhamn!

FAQ

Vanliga frågor om städning

Här har vi samlat några av de vanligaste frågor vi får som städfirma Limhamn.

Veckostädning innebär att vi kommer hem till dig och städar ditt hem. Vi kommer ut till dig innan uppstart och går igenom hur ofta, vilka tider och vilken dag som passar dig bäst.

Med vår veckostädning kan du förvänta dig noggrann städning som verkligen märks! Du kan läsa om alla delmoment på sidan.

Priset för veckostäd varierar beroende  på om du vill ha veckostädning varje eller varannan vecka.
Du kan göra en preliminär beräkning här.

Du kan läsa om RUT-avdraget från Skatteverket här.

För att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster erbjuder vi fri avbokning minst 24 timmar INNAN bokad tid.
Vid senare avbokning debiteras 50% av ordinarie priset. Vänligen kontakta oss här för att avboka.

Vi tillämpar 1 månads uppsägningstid. Tänk på att  eventuella avbokningar under uppsägningstiden debiteras alla ordinarie städningar.

Ser du inte svaret på just din fråga?
Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något mer.

Våra andra tjänster

Veckostädning

Valet är ditt! Du väljer hur ofta det passar dig att få ett nystädat hem. Varje vecka eller varannan? För din trygghet så kommer också alltid samma medarbetare/team och städar hos dig.

Storstädning

En riktig storstädning kan verkligen få ditt bostad att kännas som ny!
Vi rekommenderar storstädning som första steg inför regelbunden veckostädning.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Typ av bostad
Boarea m²
Typ av städning

Kontaktinformation

Prisberäkning

Priset som presenteras är ett cirka pris. Ett exakt pris fås vid ett hembesök.